OM DOMUS VISION

OM VORES DOMICIL

I DOMUS VISION ser vi os selv som ambassadører for innovation og vækst. Derfor er fællesskab, vidensdeling og inspirerende input også på vores agenda. Vi har i 2016 været vært ved to arrangementer hvor erhverv og iværksætteri var i focus. Dette er en trend, vi ønsker at fortsætte i fremtiden, for at være med til at præge udviklingen i lokalområdet.

Har din virksomhed som beboer i DOMUS VISION behov for at afholde receptioner eller større arrangementer, så stiller vi også gerne vores fællesarealer til rådighed, og hjælper dig med planlægningen.

I DOMUS VISION holder vi os synlige på de sociale medier(LinkedIn & Facebook), hvor vi også gerne fortæller on dit firmas succeser

Vi står altid klar med sparing til dig og din virksomhed.

left-free-img
Gallery Image

EJER AF DOMUS VISION

Primus motor i DOMUS VISION er Søren Ibsen, som efter 20 år som butiks- slagter, var medstifter af virksomheden Carsø A/S.
Virksomheden blev startet helt fra bunden som et iværksætterprojekt. Et enkelt produkt var den spæde start.
Carsø A/S udviklede sig løbende og havde sit domicil i DOMUS VISION indtil 2015, hvor virksomheden voksede ud af rammerne. Søren Ibsen står i det omfang der måtte ønskes klar som sparringspartner, med råd og vejledning og samtidig har Vækst Jammerbugts erhvervskonsulenter efter behov deres gang i huset.

Soren2

SØREN IBSEN

EJER & DAGLIG LEDER